To-do en To-eat

GA JE DAT OPETEN?

Droom even mee...

Wow! Wat heb je een mooie tuin. Alles is helemaal ingeplant volgens het ontwerp. En nu? Afwachten maar, totdat alles begint te groeien…

Misschien heb je het al wel eens horen zeggen: een tuin is nooit klaar. En is dat je grootste angst. Want O jee, heb je daar allemaal wel tijd voor? Enneh… hoe snoei je die planten dan? En wanneer?


Geen zorgen! Ik vertel je regelmatig wat er te doen is in jouw tuin. Ik vertel je alles over precies die planten, die bij jouw in de tuin staan! Want dat staat allemaal in jouw account wat je krijgt zodra je een tuinontwerp door mij laat maken. Of we hebben het geïnventariseerd tijdens de tuin-inspectie.

Wat krijg je dan?

Elke twee weken krijg je een duidelijk to-do-lijstje van de dingen die nu aan de beurt zijn in de tuin. Een plant een beetje bijsnoeien, wat wieden, een beetje dieven of nijpen. Als je nu denkt WTF ik weet niet wat dat is? NO WORRIES, ik leg het je allemaal heel duidelijk uit. Je zult zien, dat het allemaal best meevalt. Lang niet alle planten hebben elke maand zorg nodig. De meeste kunnen heel goed zelf groeien.

Voor je het weet ga je fluitend die tuin in om na je werk nog even wat te wieden. Omdat het zo leuk is om alles te zien groeien. Omdat je met je handen in de aarde je hoofd zo lekker leeg maakt na een drukke werkdag… En omdat het helemaal niet als werken voelt… juist omdat je in de mail zo duidelijk uitgelegd krijgt wat er gedaan kan worden, wordt het een fluitje van een cent!

En, omdat het zo leuk is om ook weer naar binnen te kunnen lopen met een lekker kruidig takje voor in de dressing, wat blaadjes voor de sla of een paar mooie bloemen voor op de taart. In de tweewekelijkse mail geef ik je altijd een paar tips en recepten, voor die planten die in JOUW tuin staan. Zodat je er direct wat leuks mee kunt doen.

Achter de schermen zijn we heel hard bezig om het bovenstaande vorm te geven. Meld je hier vast aan als je het interessant vindt en we houden je op de hoogte!

Veelgestelde vragen over voedselborder

Q&A

Nee hoor! Je krijgt elke twee weken duidelijke uitleg in je mailbox voor het onderhoud van jouw voedselborder. Precies afgestemd op de planten die in jouw border staan! Na een jaar weet jij precies wat je moet weten over snoeien, dieven, plukken, en wat er verder allemaal te doen is in een tuin. Hoe handig is dat?

Je kunt een tuin-inspectie (link) bij mij boeken. Dan kom ik naar je tuin en bekijken we samen wat er in staat en wat je daarmee kunt. Als je wilt, kun je vervolgens een mailing krijgen die precies is afge- stemd op jouw planten!
Of…. je kunt een abonnement nemen op de twee-wekelijkse digitale uitgave van voedselborder. Daarin krijg je tips en tricks voor onderhoud, passend bij het seizoen, en bespreek ik steeds een aantal planten inclusief een aantal recepten. (Ook leuk als cadeautje!)

Geen nood! Elke maand is er voor mijn klanten een Q&A zoom sessie, meestal op donderdagavond van 20:00 – 21: 00 uur. Daarin kun je alle vragen stellen die je wilt en hoor je ook van anderen hun ervaringen met een voedselborder. Als je me je vragen voor die tijd mailt, weet je zeker dat ze ook aan bod komen!

Geen zorgen. Wij selecteren geen giftige planten voor je voedselborder. Bovendien krijg je echt dui- delijke uitleg over welke delen van de plant je wel of niet kunt eten. Soms zul je alleen bepaalde delen
van een plant kunnen eten. Of ze eerst moeten koken. In het abonnement komt dit allemaal van bod. Voor je het weet, behoort het tot je basiskennis. Net zoals je weet, dat je bijvoorbeeld aardappels of boontjes ook beter eerst kookt voordat je ze opeet …

Voor uw voedselborder

Vraag nu uw abonnement aan!

abonnement 1

€29,95

Per maand

abonnement 2

€59,95

Per kwartaal

abonnement 3

€99,95

Per jaar

Kies maar

Wat ga je als eerste doen?

oooh ik ben heel benieuwd welke eetbare planten er al in mijn siertuin staan.

Ik wil een voedselborder-abonnement, zodat ik regelmatig inspiratie en recepten in mijn mailbox krijg over de eetbare planten in mijn tuin!

Tip: ook super leuk om cadeau te doen!