26 lessen per mail voor een jaar rond tuinplezier

Eten uit je siertuin

Elke twee weken precies die dingen die je nog niet wist over eetbare planten, pittige kruiden en de mooiste bloemen om te snoepen uit eigen tuin!

Hi! Ik ben Joke Scholtalbers, tuinontwerper én al jarenlang actief in vele eetbare siertuinen, waaronder onze eigen voortuin.

Ik geniet van vormen, kleuren, variatie en dat wordt extra leuk – zo weet ik – als je in je eigen tuin een plantje kunt plukken waar je dan de leukste dingen mee kunt doen! Die kennis deel ik hier met jou, voor jezelf of om cadeau te geven aan een tuin- of kookliefhebber.

Gun jezelf deze leuke weetjes en handige tips!

Voor je het weet ga je fluitend die tuin in, elke dag of drie keer per dag. Niet alleen voor je kopje koffie of een frisse neus, maar juist ook om te genieten. Nog even wat te doen. Omdat het zo leuk is om alles te zien groeien. Of omdat je hoofd zo lekker leeg wordt van dat gepruts met je handen in de aarde …

Niks leuker dan de keuken instappen met dat ene, heerlijk ruikende takje voor in de dressing. Of met wat blaadjes voor de sla of een paar mooie bloemen voor op de taart.

Bonus:

Ik geef je in de tweewekelijkse mail ook altijd een paar recepten. Zodat je er direct wat lekkers mee kunt maken. Plantjes zijn mooi maar je hebt ze ook om te eten! Bestel hier: