Cursus: Smullen(!) uit je siertuin

Elke twee weken inspiratie in je mailbox

Eetbare bloemen en planten

Wil jij een mooie tuin, waar je ook heerlijke dingen uit kunt plukken? Met een voedselborder heb je het beste van twee werelden: mooie planten, die prachtig bloeien, èn waar je allerlei lekkere dingen mee kunt maken. Dat ziet er ook nog eens mooi uit op je bord!

Ik vertel je elke twee weken over een lekkere voedselborder-plant in de Smullen(!)-uit-je-siertuin-cursus. Hoe de plant het beste bloeit en groeit, maar ook, wat je er van kunt eten. De bloemen, de bladeren, of de zaden…

Dat maakt, dat je nog meer van je siertuin geniet! En weet je wat zo leuk is? Ik geef je ook een lekker recept. Zodat je meteen aan de slag kunt met al dat voedselborder-lekkers. 

Wat krijg je dan?

Elke twee weken vertel ik je alles over een mooie en lekkere voedselborder-plant. Met een duidelijke omschrijving. Wat heeft de plant nodig om zo goed te kunnen groeien, dat jij er veel plezier van hebt? 

Voor je het weet ga je fluitend die tuin in om na je werk nog even wat te wieden. Omdat het zo leuk is om alles te zien groeien. Omdat je met je handen in de aarde je hoofd zo lekker leeg maakt na een drukke werkdag…

En omdat het zo leuk is, om ook weer naar binnen te kunnen lopen met een lekker kruidig takje voor in de dressing. Of met wat blaadjes voor de sla of een paar mooie bloemen voor op de taart.

Ik geef je in de tweewekelijkse mail altijd een paar tips en recepten. Zodat je er direct wat lekkers mee kunt maken.

Kies maar

Welke vorm past bij jou?

Elke twee weken vertel ik je alles over een sierplant die je ook kunt eten! Compleet met alle planteninformatie, welke soorten het lekkerst zijn en waarom. Waar je op moet letten als je wilt dat deze plant het naar zijn zin heeft in jouw tuin. Wat je zou kunnen doen qua onderhoud (snoeien, aanbinden, dieven of nijpen) Plus een duidelijke uitleg van deze tuintermen. En natuurlijk geef ik je ook meteen tips en recepten voor in de keuken!

To Do & To Eat abonnement:

Vanaf €9,95 p/m

Elke twee weken houd ik je op de hoogte van wat je moet doen, voor de eetbare planten die in jouw tuin staan. Voor dit abonnement moet ik dus weten, wat er in jouw tuin staat.
Dat kun je digitaal doorgeven:

Heb je al een tuin, en heb je een beplantingslijst? Boek dan een digitale tuininventarisatie. Ik bekijk dan in jouw beplantingslijst, welke planten er eetbaar zijn en pas daarop jouw To Do & to Eat abonnement aan.

Digitale tuininventarisatie inclusief 1 jaar To Do & To Eat abonnement:

€150

Elke twee weken houd ik je op de hoogte van wat je moet doen, voor de eetbare planten die in jouw tuin staan. Voor dit abonnement moet ik dus weten, wat er in jouw tuin staat.

Maar heb je eigenlijk geen idee, wat er precies in je tuin staat, maar zou je wel willen weten welke planten je zou kunnen eten? Ik kom graag bij je langs om te inventariseren wat er staat. Vervolgens kun jij ook elke twee weken een To-Do & To -Eat abonnement krijgen!

Tuininventarisatie op locatie (max 1,5 uur) inclusief 1 jaar To Do & To Eat:

€250

Binnen een straal van 1 uur rijden zijn de km kosten voor mij 😉

Leuk, lekker èn leerzaam

Elke 2 weken inspiratie in je mailbox

Elke twee weken vertel ik je alles over een sierplant die je ook kunt eten! Compleet met alle planteninformatie, welke soorten het lekkerst zijn en waarom. Waar je op moet letten als je wilt dat deze plant het naar zijn zin heeft in jouw tuin. En natuurlijk geef ik je ook meteen tips en recepten voor in de keuken!

Vanaf €9,95 p/m

Geef een kwartaalabonnement cadeau!

Direct een mooie cadeaubon in je mail - dat geeft leuk!

Of een heel jaar Smullen(!) uit je siertuin

Je ontvangt meteen een mooie cadeaubon om weg te geven.