Kleur is zo belangrijk!

Het gebeurt regelmatig. Dan ben ik met een tuinontwerp bezig. En daar hoort vaak ook een advies bij voor de kleur van terrassen en paden. En dan denk ik soms: maar de kleuren van het huis zouden óók heel anders kunnen. Mooier bij de stenen, de dakpannen of bij de algehele sfeer van het huis.
 
En terwijl ik dan natuurlijk ‘gewoon’ het tuinplan uitwerk zoals afgesproken, doe ik er soms ook een foto bij van hoe het huis er uit zou zien. Met een andere kleur kozijn, dakgoot of stucwerk.
 
Het is grappig, want mensen zijn er vaak heel erg door verrast. Het gaat mij om het hele plaatje. Het huis, de bewoner èn de tuin. Als dat goed samenvalt, heb je het mooiste resultaat waar je nog jaren plezier van hebt. Dus af en toe gaat mijn kleurenwaaier mee in mijn tas. En is mijn jarenlange ervaring als kleurexpert een waardevolle aanvulling op mijn werk als tuinontwerper.
 
Ben jij nou ook op zoek naar het perfecte plaatje? Ik kom wel langs hoor, met mijn waaier 😉

Schrijf je in voor mijn mailing

zodat je mij niet vergeet en ik nieuwe moodboards, schetsen en ideeën met je kan delen.

Deel dit bericht: