lekker onderhoudsvrij

Geniet je nou een beetje, van die geweldige onderhoudsvrije grind- en tegeltuin? Wat is het mooi hè, in het voorjaar… De tegels liggen er strak en keurig in ’t gelid bij. En dan, als de dagen langer worden…

Vervelend wel, dat in mei of juni, ondanks het worteldoek er toch plantjes beginnen te groeien tussen de voegen, echt een grote ergernis. Stomme natuur. Snel weghalen die boel, zodat je tuin er weer fijn grijs en fantastieloos bij ligt.

Hoogzomer? Lekker warm onder je voeten, die tegels. En dat grind ook. Maar dat heeft als bijkomend voordeel nog, dat je je blote voeten niet alleen verfikt als je er overheen wilt lopen, maar dat het nog zeer doet ook! 

Herfst… Nog steeds is je betegelde tuin onveranderd. Je krijgt de seizoenen lekker zo weinig mogelijk mee. Hooguit merk je het, omdat de tuin af en toe even blank staat. Omdat het regenwater niet goed wegloopt tussen die tegels.

In de winter zijn de tegels lekker glad, en ga je bijna op je plaat als het vriest. Maar het is toch zó fijn hè, die onderhoudsvrije tuin?

Of zou je liever….?

Schrijf je in voor mijn mailing

zodat je mij niet vergeet en ik nieuwe moodboards, schetsen en ideeën met je kan delen.

Deel dit bericht: